06 12 98 74 59 info@nimjae.nl

Kids Kickers

Kids Kickers

Posted By nimjae

Weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 en 7 jaar.

Uniek in de Krimpenerwaard:
Taekwondo is de stoerste sport van Nederland! Het is een verdedigingssport speciaal ontwikkeld voor jullie om zoveel mogelijk plezier in je leven te hebben. Door hard te trainen kun je jezelf leren beschermen tegen lichamelijk en geestelijk geweld. Wij willen jou leren om te gaan met bijvoorbeeld pestkoppen. Kids Kickers is voor iedereen! Lekker trainen en gezelligheid staat op nummer 1!’

Dit programma gaat verder dan alleen bewegen of het aanleren van diverse technieken, kinderen worden ook getraind in sociale vaardigheden waar zij hun hele leven profijt van zullen hebben’.

Introductie

Kids Kickers is een speciaal programma voor de kinderen van 6 en 7 jaar. Er wordt lesgegeven door instructeurs die vele jaren ervaring hebben met het geven van martial arts lessen.

Doel

  • Een sterke gezondheids- en fitness-basis ontwikkelen
  • Kinderen moraal bijbrengen en onafhankelijk maken
  • Kinderen fysiek en mentaal uitdagen
  • Kinderen helpen obstakels en angsten te overwinnen
  • Lol hebben

Lichamelijke en geestelijke ontwikkeling

Weerbaarheid: met Kids Kickers trainen wij uw kind weerbaar te zijn in bedreigende situaties.Doordat het kind weet hoe het moet reageren, kan het zelfvertrouwen van een kind aanmerkelijk toenemen.Vaardigheden voor een goede levensinstelling, zoals: beleefdheid, eerlijkheid, integriteit, zelfbeheersing, discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.

Lichamelijke ontwikkeling: door de verschillende spel- en oefenvormen zijn de kinderen bezig met het verbeteren van snelheid, balans, coördinatie, uithoudingsvermogens

Flexibiliteit: Kinderen worden zich bewust van hun eigen vaardigheden en leren deze ontwikkelen.

Belangrijk om te weten

  • Onze instructeurs hebben ervaring met kinderen met een psychische kwetsbaarheid.
  • Wij leren onze kinderen geen agressieve technieken.
  • Door positieve ervaringen op te doen, ontwikkel je optimaal.